Kinderspeelgoed

De BAREFOOT-lijn van speeltjes en rugzakken voor kinderen vindt zijn oorsprong in de samenwerking van beeldend kunstenaar Barbara Sansoni en de nonnen van de orde van de Goede Herder in Sri Lanka, die begon in 1958. De nonnen vroegen Barbara stoffen te ontwerpen die vrouwen konden leren weven in het klooster iets ten noorden van Colombo. Vervolgens startte Barbara BAREFOOT, dat mogelijkheden biedt voor Sri Lankaanse vrouwen om te werken zonder te worden uitgebuit, en hun gezinnen op een menswaardige manier te kunnen onderhouden. De speeltjes en rugzakken die zij fabriceren vertonen de ambachtelijkheid van uiterst bekwame weefsters en naaisters. Ze worden vandaag de dag over de hele wereld verkocht.

Alle Barbara Sansoni-producten zijn geheel en al met de hand gemaakt. Iedere creatie is uniek, en er is een schitterend assortiment beschikbaar dat inspeelt op de fantasie van kinderen. Alle speeltjes zijn helder van kleur en hebben geborduurde detailleringen - u kunt ze gebruiken als versiering van de kinderkamer of verzamelen als waardevolle collector’s items, maar eerst en vooral zijn ze bedoeld om mee te spelen en de verbeeldingskracht van uw kind te prikkelen.

Ieder Barbara Sansoni-product is gemaakt van met de hand geweven en geverfd katoen. Alle materialen, inclusief de gebruikte verf, zijn veilig en eco-vriendelijk.