Meditatiematten

Meditatiemat

Een mooie en stevige maar toch zacht meditatiematje helpt je om prettig te zitten bij je beoefening van meditatie of yoga. Onze door onszelf ontwikkelde Lotus Design meditatiemat is een dergelijke mat. Hij bestaat uit een buitenmat en een aparte binnenmat De buiten mat is van stevig keper katoen. De binnen mat is gemaakt van katoen en de mat is gevuld met een dikke laag futon. Futon bestaat uit zaadpluizen van de katoenplant. Deze pluizen worden verwerkt in lagen katoen, die haaks over elkaar heen worden gelegd en vastgezet in de binnenmat. Zo krijgt het meditatiematje een veerkrachtige laag van vulling. Al 20 jaar kunt u bij ons een meditatiemat kopen, we maken ze in eigen beheer en Lotus Design heeft daar een goede naam mee opgebouwd. Elk meditatiematje wordt met de hand gemaakt en krijgt alle aandacht. Veel yogascholen gebruiken ze. U kunt bij ons lange meditatiematten kopen (70 en 90 x 200cm) en ook een kleiner meditatiematje kopen (70x90cm).

De buitenhoes kan verwijderd worden en gewassen of uitgeklopt worden. U kunt de matten gemakkelijk oprollen, ze zijn voorzien van een band. Wij leveren de matten in 12 mooie kleuren. Naast de met futon gevulde meditatiematten maken we ook mediatie matten gevuld met polyether in verschillende maten. Van 70 x 90 tot 200 x90 cm.

U kunt in onze Lotus Design winkel in Amsterdam een meditatiemat kopen en ook uitproberen. U kunt natuurlijk ook een meditatiemat kopen in onze webwinkel. Omdat wij overtuigd zijn van de goede kwaliteit krijgt u 5 jaar garantie op onze matten. Onze meditatiematten worden deels gemaakt door medewerkers van een sociale werkplaats, deels in eigen beheer op ons naaiatelier door vrijwilligers. De winst die we maken met het maken van deze producten wordt gebruikt om de Tibetaanse cultuur te ondersteunen, die onder grote druk staat om te verdwijnen door de Chinese bezetting. Met het kopen van onze meditatiematten zit u niet alleen prettig, u steunt ook nog een goed doel.