Koshi wind chimes

In onze winkel vind U o.a.de bekende Koshi windchimes, verkrijgbaar in 4 soorten. Ze worden met de hand gemaakt van bamboo en hebben een speciale zachte klink. Als u alle 4 soorten bestelt krijgt u 20 euro korting. Naast de Koshi windorgels hebben wij ook ook de chimes van Woodstock in de winkel in diverse maten en uitvoeringen

Een windorgel in je woning of tuin? Vind het juiste windorgel in Amsterdam

Wanneer je zoekt naar een windorgel in Amsterdam, kun je deze bij onze Lotus Design Winkel aanschaffen. Het windorgel heeft een lange en uitgebreide geschiedenis, die allerlei ontwikkelingen heeft doorgemaakt binnen verschillende culturen, continenten en gebruiken. Archeologische vondsten tonen aan dat het windorgel al minstens 5000 jaar oud is. In Zuidoost-Azië zijn overblijfselen uit 3000 voor Christus gevonden, welke waren gemaakt van bot, hout, bamboe en schelpen. Men geloofde toen dat het geluid boze geesten afweerde. Vandaag de dag zijn er nog steeds mensen die windorgels met deze reden gebruiken. Een praktischer gebruik van het orgel, was om bijvoorbeeld vogels van gewassen in Indonesië af te schrikken. Tegenwoordig vind je ook tal van windorgels in Amsterdam, voor decoratie of het prettige geluid.

De voordelen van een windorgel in Amsterdam

Luisteren naar het geluid van een windorgel zorgt voor een gevoel van balans, ontlading, sereniteit en vrede. De klanken van het windorgel verandert stemmingen en sfeer. Ze leiden ons naar vrede en harmonie in het huidige drukbezette bestaan van de moderne mens. De orgels hebben een kalmerend, ontspannend en helend effect. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen een windorgel in Amsterdam kopen.

Soorten windorgels

Windorgels in Amsterdam bestaan meestal uit een set hangende staven van bamboe, metaal, hout of zelfs keramiek en glas. Soms hangt er een bel in het midden van het toestel welke geluid maakt wanneer de wind ervoor zorgt dat deze in contact komt met het klokkenspel. Windorgels kun je in Amsterdam in vele maten kopen, van kleine varianten die dienen als kettingen en oorbellen tot grote en zware bronzen orgels die de wind maar met moeite in beweging krijgt. De meest populaire windgong om te kopen in Amsterdam is een halve meter tot een meter lang en wordt gemaakt van metalen en bamboebuizen. Ze worden meestal in de tuin opgehangen.