Meditatiekussen bordeaux

€ 30.00

op voorraad

Meditatiekussen bordeaux van Lotus Design

Een meditatiekussen is een goede hulp bij je meditatie- of yogabeoefening. We produceren de meditatiekussens al 20 jaar zelf in onze Lotus Design Studio. Dit bordeaux kussen is gevuld met boekweitkaf. Hierdoor past het meditatiekussen zich aan de stand van het bekken, blijft je rug recht en zit je goed 

Meer details

Al ruim twintig jaar maken wij meditatiekussens ter ondersteuning van uw yoga- en meditatiebeoefening.

Onze kussens hebben een buitenhoes van 100% katoen, een handvat aan de zijkant en een ritssluiting aan de onderkant, Het binnenkussen is ook voorzien van een ritssluiting.

Dit meditatiekussen in de kleur bordeaux kan worden geleverd in de hoogtes 10, 12 of 14 cm en heeft een diameter van ongeveer 28 cm. Op verzoek leveren wij ook hogere kussens.

Wij gebruiken materiaal van prima kwaliteit en je meditatiekussen gaat daarom vele jaren mee. Wij geven vijf jaar garantie op het stikwerk. Ook kun je je meditatiekussen altijd gratis laten bijvullen in onze winkel of we sturen een zakje op, tegen een kleine vergoeding.

Ontdek nu hoe je met een goed meditatiekussen op een nieuwe en comfortabele manier kunt mediteren. Lees daarvoor ons blog.

Indien je speciale wensen mocht hebben voor een bepaalde kleur of een combinatie van kleuren die niet op de website zijn te vinden, maak dan gebruik van onze contactpagina

Ook als je meerdere matten of kussens wilt bestellen mail ons dan voor een offerte. Wij kunnen in de meeste gevallen een aantrekkelijke prijs voor je maken.