Meditatiekussen kobaltblauw

€ 30.00

op voorraad

Meditatiekussen kobaltblauw van Lotus Design

Een meditatiekussen helpt je bij je meditatie- of yogabeoefening. We produceren de meditatiekussens 20 jaar zelf in onze Lotus Design Studio en gebruiken ze bij onze lessen. Wij geven 5 jaar garantie. De kussens zijn gevuld met boekweitkaf. Hierdoor past het kussen zich aan de stand van het bekken, blijft je rug recht en zit je goed.   

Meer details

Al ruim twintig jaar maken wij meditatiekussens ter ondersteuning van uw meditatie- en yogabeoefening.

Onze meditatiekussens hebben een buitenhoes van 100% katoen, een handvat aan de zijkant en een ritssluiting aan de onderkant, Het binnenkussen is ook voorzien van een ritssluiting.

Dit meditatiekussen in de kleur kobaltblauw kan worden geleverd in de hoogtes 10, 12 of 14 cm en heeft een diameter van ongeveer 28 cm. Op verzoek leveren wij ook hogere kussens.

Wij gebruiken materiaal van prima kwaliteit en je meditatiekussen gaat daarom vele jaren mee. Wij geven vijf jaar garantie op het stikwerk. Ook kun je je meditatiekussen altijd gratis laten bijvullen in onze winkel of we sturen een zakje op, tegen een kleine vergoeding.

Ontdek nu hoe je met een goed meditatiekussen op een nieuwe en comfortabele manier kunt mediteren. Lees daarvoor ons blog.

Indien je speciale wensen mocht hebben voor een bepaalde kleur of een combinatie van kleuren die niet op de website zijn te vinden, maak dan gebruik van onze contactpagina

Ook als je meerdere kussens wilt bestellen mail ons dan voor een offerte. Wij kunnen in de meeste gevallen een aantrekkelijke prijs voor je maken.