Meditatiekussen halve maan 12 kleuren

€ 34.00

op voorraad

Meditatiekussen halve maan

Dit meditatiekussen van Lotus Design heeft de vorm van een halve maan. Het zitvlak loopt licht schuin af. Het bekken krijgt daardoor vanzelf de juiste hellingshoek voor een rechte onderrug. De bovenbenen worden extra gesteund en de voeten krijgen meer ruimte. Ideaal om lang en ontspannen te zitten.

Meer details

Al ruim twintig jaar maakt Lotus Design kussens en matten ter ondersteuning van yoga en meditatie.

 Onze kussens hebben een buitenhoes van 100% katoen van zware kwaliteit, een handvat aan de zijkant en een ritssluiting aan de onderkant. Het binnenkussen is ook voorzien van een ritssluiting.

De hoogte van dit kussen is ongeveer 12 cm.

 

De halve manen worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Wij gebruiken materiaal van prima kwaliteit en de kussens gaan daarom lang mee.  Wij  geven vijf jaar garantie op het stikwerk. Ook kun je je meditaie kussentje gratis laten bijvullen  in onze winkel of we sturen een zakje op.

Het is mogelijk om het kussen voor verschillende zithoudingen (kleermakerszit, halve en hele lotus en geknielde zit)  te gebruiken zodat je comfortabel en ontspannen kunt zitten.

Ontdek nu hoe je met een goed meditatiekussen op een nieuwe en comfortabele manier kunt mediteren. Lees daarvoor ons blog.

Indien je speciale wensen mocht hebben voor een bepaalde kleur of een combinatie van kleuren die niet op de website zijn te vinden  maak gebruik van onze contactpagina