Meditatiekussen rond extra hoog 4 kleuren

€ 45.00

op voorraad

  • Bordeaux
  • Kersenrood
  • Kobaltblauw
  • Zwart

Wij leveren ook meditatie- en yogakussens met afwijkende hoogtes.

Deze meditatiekussens zijn hoger dan standaard-meditatiekussens (10 - 14 cm). Als u graag wat hoger wilt zitten, zijn deze kussens een uitkomst. Ze zijn gevuld met boekweitkaf en zitten daardoor stevig en comfortabel. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 16,18 en 20 cm.

Neem voor andere hoogtes contact met ons op.

Meer details

 

Voor speciaal op maat gemaakte kussens geldt de levertijd van twee weken.

Lotus Design-artikelen zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Stevig keperkatoen, solide stikwerk en aandacht voor de afwerking zorgen ervoor dat u een kussen of mat aanschaft waar u jaren van kunt genieten.

De kussens worden in onze eigen werkplaats gemaakt. De materialen die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Wij geven vijf jaar garantie op het stikwerk. Ook kunt u uw kussen gratis in onze winkel in Amsterdam laten bijvullen.

Ontdek nu hoe u met een goed meditatiekussen op een nieuwe en comfortabele manier kunt mediteren. Lees daarvoor ons blog.


Indien u speciale wensen mocht hebben voor een bepaalde kleur of een combinatie van kleuren die niet op de website zijn te vinden, maak dan gebruik van onze contactpagina. 

Ook als u meerdere matten of kussens wilt bestellen mail ons dan voor een offerte. Wij kunnen u in de meeste gevallen een aantrekkelijke prijs bieden.