Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur, welkom.

Welkom bij onze Lotus Design Winkel op het web en in het hartje van Amsterdam. Wij zijn een eigenzinnig winkeltje met een speciale sfeer, goed voor de zintuigen. Een beetje meditatief,  kleurig, lekkere geurtjes (wierook, etherische olie), mooie klanken (klankschalen, windchimes, koshi's) en zachte materialen (pashmina shawls en omslagdoeken). Veel unieke cadeautjes ook. Wij kopen al onze producten zelf in en verkopen alleen wat we leuk vinden.  We maken onze matten en meditatiekussens ook zelf. De winst van van onze winkel gaat naar projecten ter behoud van de boeddhistische Tibetaanse cultuur, mede dankzij de inzet van vrijwilligers.  

Jouw meditatie- en yogawinkel in Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar matten voor yoga, mineralen, klankschalen of bijvoorbeeld pashmina sjaals heten we je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Waan jezelf op een rustige en inspirerende plek in Amsterdam, vlak bij het Rembrandplein, en ontdek wat je allemaal kunt vinden op het gebied van yoga en meditatie bij Lotus Design Winkel!

Vind artikelen voor yoga en meditatie in onze winkel in hartje Amsterdam

Bij ons zit je goed voor de bekende Lotus Design meditatiekussens en -matten, die we zelf maken. Daarnaast verkopen we yogamatten en -kleding in onze winkel in Amsterdam. Verder hebben we een ruim assortiment klankschalen (die je allemaal kunt uitproberen) en verschillende soorten windchimes (windorgels) van onder andere het merk Koshi. Wij importeren zelf mooie, zachte kleurige pashmina sjaals en dekens uit Nepal. Ook hebben we een uitgebreide collectie stenen en mineralen. Bovendien zijn wierook en andere geurproducten ruim voorradig bij ons. Tenslotte hebben we vele leuke cadeaus, zoals vilt uit Nepal, speelgoed uit Sri Lanka, spirituele voorwerpen en een afdeling op het boeddhisme geïnspireerd boeken.

Onze openingstijden in de winkel

Bekijk ons aanbod met meditatiematten, artikelen voor yoga, klankschalen en mineralen uit onze winkel in Amsterdam eenvoudig online. Ook verwelkomen we je graag in onze winkel in Amsterdam. Wij zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Daar nemen we graag alle tijd voor je om advies en meer informatie te geven over onze producten.