Tibetaanse klankschaal kopen

De Tibetaanse klankschaal die je bij ons kunt kopen wordt traditioneel in heel Azië gebruikt als ondersteuning bij meditatie, healing sessies en ceremoniën. Deze zogenaamde 'singing bowls' werden oorspronkelijk met de hand gesmeed in Tibet. Het vak heeft zich uitgebreid naar Nepal en India. Het kopen van een klankschaal is een delicaat gebeuren omdat de klank zo persoonlijk is. Iedere Tibetaanse klankschaal klinkt anders.

Een handgemaakte klankschaal kopen met een unieke klank

De klankschalen worden  met de hand gemaakt en bevatten meerdere metalen zoals ijzer, tin, koper, zilver, lood en kwik. Elke klankschaal heeft daardoor een unieke klank en kleur en een speciale uitwerking op de gebruiker. Ook het aanslaan van de klankschaal met bijvoorbeeld een klopper kan op verschillende manieren en heeft dan een speciaal effect. Sommige Tibetaanse klankschalen kunnen bijvoorbeeld zingen als je een cirkelende, wrijvende beweging met de klopper over de rand maakt. Uniek van de klankschaal is ook het ontstaan van verschillende boventonen.

Ontdek wat een klankschaal voor jou betekent

Sommige mensen kunnen heel goed de tonen onderscheiden die verborgen liggen in een klankkleur. Deze tonen hebben volgens deze beoefenaars weer verbinding met de zeven chakra`s. Ze gebruiken de schalen voor genezing. De metalen die in de schalen zijn verwerkt staan in verbinding met planeten en de planeten hebben weer invloed op ons karakter. Zo worden veel mooie verhalen verteld over de magie van klankschalen. Het belangrijkste is om bij het kopen van een klankschaal zelf te ervaren wat een klankschaal voor jou betekent.

Kom langs in onze winkel

In onze Lotus Design Winkel in Amsterdam en de webwinkel kunt je een klankschaal kopen en uitproberen. Wij hebben een grote collectie in de winkel, van diverse groottes en kwaliteitsniveaus. Wij importeren de klankschalen zelf uit Nepal en kunnen daarom schalen van hoge kwaliteit goedkoop aanbieden. Om de klankschaal die je wilt kopen goed te kunnen gebruiken, is een speciaal stokje nodig, vaak aan het eind omwikkeld met leer. Ook een kussentje om de klankschaal op te zetten wordt aanbevolen. Heb je nog vragen? Of zoek je iets anders, zoals duurzaam kinderspeelgoed of mineralen? Neem dan contact met ons op en bel naar 020-6205207 of stuur een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl.

Lees Verder