Tibetaanse klankschaal in Amsterdam

Wanneer je Tibetaanse klankschalen of een tingsha wilt kopen, zit je bij ons in Amsterdam op de goede plek. De tingsha 's die wij verkopen in onze Lotus Design winkel en webwinkel kopen we zelf in Nepal, daarom kunnen wij ze tegen een goede prijs aanbieden.

De Tibetaanse klankschalen uit ons uitgebreide assortiment in Amsterdam

Klankschalen zijn afkomstig uit de Tibetaans boeddhistische gebieden in de verschillende staten in de Himalaya. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. Wij importeren de Tibetaanse klankschalen zelf uit Nepal naar Amsterdam en hebben daardoor altijd een uitgebreid assortiment met klankschalen van de beste kwaliteit.

Een tingsha kopen

Een tingsha is een Tibetaanse bel die bestaat uit twee kleine bekkens. De bekkens zijn per paar aan een leren riempje bevestigd. Ze worden meestal met de randen tegen elkaar aan getikt, maar aanslaan met een metalen staafje kan ook. De hoge zuivere klank wordt gebruikt tijdens de meditatie. De tingsha die je bij ons kunt kopen, zijn ook te gebruiken om een meditatie sessie, een yoga sessie of een ceremonie te beginnen of te eindigen.

De bijzondere invloed op de werking van de geest

Tingsha's worden over het algemeen van zeven metalen gemaakt, net als de Tibetaanse klankschalen die je bij ons in Amsterdam vindt. De heldere klank van een tingsha heeft een bijzondere invloed op de werking van de geest. De klank legt de gedachten stil en maakt het hoofd van de beoefenaar leeg. Als de beoefenaar zijn aandacht afdwaalt kan hij door zijn leraar met de klank van de tingsha weer teruggebracht worden bij zijn beoefening. Op een meer eigentijdse manier gebruiken sommige basisschooldocenten de tingsha om leerlingen bij de les te houden of om stilte te vragen. Het bijzondere geluid geeft meteen de aandacht die nodig is. Deze tingsha die je bij ons kunt kopen bewaar je het beste in een speciaal daarvoor bedoeld etui. Die is gemaakt van brokaat en heeft twee vakjes. Ook kun je hem in een doek of sjaal wikkelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wij voorzien je graag van advies en uitleg over de Tibetaanse klankschalen of een tingsha die je bij ons in Amsterdam kunt kopen. Bezoek hiervoor de winkel, bel naar 020-6205207 of stuur een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl. Heb je al een keuze gemaakt? Bestel dan jouw artikelen eenvoudig bij ons online.

Lees Verder