Pashmina omslagdoek en deken

Met een pashmina omslagdoek of deken zit je heerlijk warm in huis of buiten tijdens een zomeravond. Ze voelen warm, maar toch licht aan. Een mooie zachte handgeweven pashmina omslagdoek of deken hebben wij beschikbaar in veel mooie kleuren.

Een Pashmina omslagdoek gemaakt van zuivere kasjmieren wol

Onze pashmina dekens of omslagdoeken zijn gemaakt van zuivere kasjmieren wol en hebben een grootte van 130 x 200 cm. De omslagdoeken wegen 440 gram. Ze zijn dubbel geweven en  dus lekker warm. Bovendien worden ze door onszelf ontworpen en geïmporteerd uit Nepal. Wij bezoeken  zelf regelmatig de plekken in de Kathmandu vallei waar onze pashmina's geweven worden. Daarbij letten we altijd op de kwaliteit en op de arbeidsomstandigheden. Op die manier kunnen wij een pashmina omslagdoek of deken van hoge kwaliteit aanbieden tegen een scherpe prijs.

Kom de dekens voelen in onze winkel in Amsterdam

Ben je benieuwd hoe een pashmina omslagdoek of deken aanvoelt? Bezoek dan onze winkel in Amsterdam en ontdek het! Uiteraard is het ook mogelijk om een pashmina omslagdoek of deken te bestellen via de webshop. Daar vind je een ruim assortiment waar we bijvoorbeeld ook pashmina sjaals, yogamatten, windorgels en nog veel meer aanbieden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 020-6205207 of stuur een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl.

Lees Verder