Speelgoed van Barbara Sansoni

Het speelgoed van Barbara Sansoni is afkomstig uit Sri Lanka en Fair Trade gefabriceerd. Het kinderspeelgoed is uniek, kleurrijk en handgemaakt. Bij Lotus Design winkel zit je helemaal goed om dit unieke speelgoed aan te schaffen als cadeau voor jouw ( klein)kind.

Hangemaakt speelgoed van Barbara Sansoni voor urenlang speelplezier

Barbara Sansoni heeft op Sri Lanka een project opgezet met lokale vrouwen om hen een beter bestaan te kunnen bieden. Zij maken speelgoed met de hand van 100% natuurlijke materialen. Het speelgoed van Barbara Sansoni heeft felle en heldere kleuren. Deze zijn middels ecovriendelijke verf aangebracht. Werkelijk ieder ontwerp is uniek en zal jouw kleine gegarandeerd leuk vinden. Of je nu een rugzakje, knuffel  zoekt; Barbara Sanoni heeft het!

Bekijk de collectie speelgoed in de winkel

Bekijk onze selectie met speelgoed van Barbara Sansoni in de winkel en ontdek alle items die we hebben. Ideaal als duurzaam cadeau voor je eigen kind of voor een neefje of nichtje. Bezoek de winkel in Amsterdam en we vertellen je er graag meer over. Naast speelgoed hebben we ook windorgels en pashmina sjaals die geschikt zijn als cadeau. Bij ons is het tevens mogelijk om het speelgoed eenvoudig online te bestellen. Voor advies of vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 020-6205207 of stuur een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl.

Lees Verder