Meditatiematten van Lotus Design

Wanneer je een mooi, stevig en zacht meditatiematje wilt om prettig te zitten bij je beoefening van meditatie of yoga, kies je voor de zelf ontwikkelde Lotus Design meditatiematten. Dit zijn degelijke matten die veel voordelen bieden. Wij vertellen je graag meer over de handgemaakte matten uit ons assortiment!

Meditatiematten van Lotus Design zijn met de hand gemaakt

De meditatiematten van Lotus Design bestaan uit een buitenmat en een aparte binnenmat. De buitenmat is van stevig keper katoen. De binnenmat is gemaakt van katoen. Tevens is de mat is gevuld met een dikke laag futon. Futon bestaat uit zaadpluizen van de katoenplant. Deze pluizen worden verwerkt in lagen katoen, die haaks over elkaar heen worden gelegd en vast zijn gezet in de binnenmat. Zo krijgt het meditatiematje een veerkrachtige laag van vulling. Al 20 jaar kun je bij ons een meditatiemat kopen. We maken ze in eigen beheer en Lotus Design heeft daar een goede naam mee opgebouwd. Elk meditatiematje wordt met de hand gemaakt en krijgt alle aandacht. Veel yogascholen gebruiken ze.

Verschillende maten verkrijgbaar

Je kunt bij ons lange Lotus Design meditatiematten kopen (70x 200 cm en 90 x 200cm) en ook een kleinere meditatiemat (70x90cm). ( gewicht van 70x200 is ongeveer 2.000 gram, de 90 x 200 mat weegt ongeveer 2.500 gram). De buitenhoes kan verwijderd en gewassen of uitgeklopt worden. Je kunt de matten gemakkelijk oprollen, ze zijn namelijk voorzien van een band. Wij leveren de matten in 12 mooie kleuren. Naast de met futon gevulde meditatiematten, maken we ook meditatiematten gevuld met polyether in verschillende maten. Deze maten lopen van 70 x 90 tot 200 x 70

Bekijk de meditatiematten in de winkel of bestel ze online

Je kunt in onze Lotus Design winkel in Amsterdam meditatiematten, om bijvoorbeeld yoga te beoefenen, kopen en ook uitproberen. Je kunt natuurlijk ook meditatiematten kopen in onze webwinkel van Lotus Design van bijvoorbeeld het merk Manduka. Omdat wij overtuigd zijn van de goede kwaliteit krijg je 5 jaar garantie op onze matten. Onze meditatiematten worden deels gemaakt door medewerkers van een sociale werkplaats en deels in eigen beheer op ons naaiatelier door vrijwilligers. De winst die we maken met het maken van deze producten wordt gebruikt om de Tibetaanse cultuur te ondersteunen, die onder grote druk staat om te verdwijnen door de Chinese bezetting. Met het kopen van onze meditatiematten zit je niet alleen prettig, je steunt ook nog een goed doel. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en bel naar 020-6205207 of stuur een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl.

Lees Verder