Tingsha's en Koshi wind chimes in Amsterdam

Wil je graag windorgels kopen in Amsterdam? In onze winkel vind je onder andere de bekende Koshi windchimes, verkrijgbaar in vier soorten. Ze worden met de hand gemaakt van bamboe en hebben een speciale zachte klink. Als je alle vier de soorten bestelt, krijg je € 20,- korting. Naast de Koshi windorgels hebben wij de chimes van Woodstock in de winkel in diverse maten en uitvoeringen.

Een windorgel in je woning of tuin? Vind de mooiste windorgels in Amsterdam

Wanneer je zoekt naar een windorgel in Amsterdam, kun je deze bij onze winkel aanschaffen. Het windorgel heeft een lange en uitgebreide geschiedenis, die allerlei ontwikkelingen heeft doorgemaakt binnen verschillende culturen, continenten en gebruiken. Archeologische vondsten tonen aan dat het windorgel al minstens 5000 jaar oud is. In Zuidoost-Azië zijn overblijfselen uit 3000 voor Christus gevonden, welke waren gemaakt van bot, hout, bamboe en schelpen. Men geloofde toen dat het geluid boze geesten afweerde. Vandaag de dag zijn er nog steeds mensen die windorgels met deze reden gebruiken. Een praktischer gebruik van het orgel was om bijvoorbeeld vogels van gewassen in Indonesië af te schrikken. Tegenwoordig vind je ook tal van windorgels in Amsterdam, voor decoratie of het prettige geluid.

De voordelen van een windorgel

Luisteren naar het geluid van een windorgel zorgt voor een gevoel van balans, ontlading, sereniteit en vrede. De klanken van het windorgel verandert stemmingen en sfeer. Ze leiden ons naar vrede en harmonie in het huidige drukbezette bestaan van de moderne mens. De orgels hebben een kalmerend, ontspannend en helend effect. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen windorgels in Amsterdam kopen.

De soorten windorgels die je in onze winkel koopt

Windorgels bij ons in Amsterdam bestaan meestal uit een set hangende staven van bamboe, metaal, hout of zelfs keramiek en glas. Soms hangt er een bel in het midden van het toestel welke geluid maakt wanneer deze door de wind in contact komt met het klokkenspel. Windorgels kun je bij ons in Amsterdam in vele maten kopen, van kleine varianten die dienen als kettingen en oorbellen tot grote en zware bronzen orgels die de wind maar met moeite in beweging krijgt. Het meest populaire windorgel om te kopen in Amsterdam is een halve meter tot een meter lang en wordt gemaakt van metalen en bamboebuizen. Ze worden meestal in de tuin opgehangen. 

Stap binnen in onze winkel

Wanneer je vragen hebt over de windorgels die wij in Amsterdam verkopen, bezoek je eenvoudig onze winkel, bel je naar 020-6205207 of stuur je een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl. Heb je al een keuze gemaakt? Bestel dan jouw artikelen eenvoudig bij ons online. Naast windorgels vind je in onze winkel in Amsterdam nog veel meer producten. Denk hierbij aan mineralen, yogamatten en Tibetaanse klankschalen. We geven je graag advies over deze producten.

Lees Verder