Futon meditatiematten van Lotus Design

Onze handgemaakte Lotus Design futon matten zijn door onszelf ontwikkeld en worden al 20 jaar in eigen beheer met veel liefde gemaakt. De matten zijn verkrijgbaar in drie maten, namelijk 70x90, 70x200 en 90x200cm. Zo vind je altijd een variant die aan jouw wensen voldoet.

Vind jouw futon matten van Lotus Design om je meditatie compleet te maken

De futon vindt zijn oorsprong in Japan, maar ook vind je de futon nu in Amsterdam. Onder andere kun je de futon matten in onze Lotus Design Winkel aanschaffen. De futon is geschikt voor meerdere doeleinden. Je kunt de mat bijvoorbeeld gebruiken als massagemat of om simpele yoga-oefeningen op uit te voeren. Waar de futon tegenwoordig veelal voor wordt gebruikt, is meditatieoefeningen. In welke meditatiehouding je jezelf ook positioneert: de futon geeft goede ondersteuning aan zowel nek, rug als benen.

Schaf je futon in Amsterdam aan voor optimale meditatie

Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat meditatie tal van voordelen met zich meebrengt. Het bekendste voordeel is dat meditatie stress-verminderend werkt. Om het optimale uit je meditatie te halen, kun je een van de futon matten bij Lotus Design in Amsterdam kopen zodat je lichaam de juiste ondersteuning krijgt tijdens jouw meditatiemoment. Of je dit nu zittend of liggend doet: dankzij de stevige katoenwatten in de futon, vormt de futon mat naar je lichaam zodat je binnen de kortste keren de voordelen van de futonmat ervaart.

De voordelen van meditatie

Andere voordelen van meditatie zijn bijvoorbeeld dat angstgevoelens verminderen wanneer je je bezighoudt met mindfulness. We leven in een maatschappij waarin veel van ons wordt gevraagd. Door elke dag een korte periode te mediteren op een futon, zal angst afnemen. Je bevordert hiermee je emotionele gezondheid, raakt bewuster van je eigen gedachten en gevoelens én leert deze ook nog eens beter onder controle te houden. Het is echter best lastig om je volledig te kunnen geven aan je meditatieoefeningen: afleiding door pijntjes in het lichaam is een veelvoorkomend probleem. Door een van de futon matten te kopen bij Lotus Design in Amsterdam, heb je minder last van afleiding en kun je je beter focussen. Je kunt een futonmat aanschaffen in veel verschillende kleuren. Kies de kleur die je het meest met rust associeert.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bezoek onze winkel en we nemen graag de tijd voor je om meer te vertellen over de futon matten van Lotus Design. Heb je vragen? Bel dan naar 020-6205207 of stuur een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl. Wanneer je al een keuze hebt gemaakt, bestel je jouw futon matten van Lotus Design eenvoudig bij ons online.

Lees Verder