Kussens halve maan

In onze webwinkel kunt U meditatiekussens halve maan kopen, naast de gewone ronde meditatiekussens. Het meditatiekussen halve maan heeft de vorm van een halve maan, een half rond gebogen vorm. Het middenstuk is 12 cm hoog, de twee zijden zijn enigszins afgeplat. Door deze vorm geeft het meditatiekussen halve maan bij het zitten een betere steun aan de bovenbenen dan het klassiek ronde meditatiekussen. Voordat u een halve maan kussen koopt is het overigens goed om uit te proberen of het ook voor u prettig zit. Dat kan in onze winkel. Ongeveer 25 jaar geleden zijn wij met het ronde meditatiekussen begonnen en later met het meditatiekussen halve maan. Lotus Design heeft met deze meditatiekussens een naam opgebouwd in de wereld van Yoga en meditatie. 

Onze meditatiekussens halve maan zijn gemaakt van stevig en mooi materiaal en gaan jaren mee. U kunt een meditatiekussen halve maan kopen in 12 mooie kleuren. De buitenhoes is van kleurvast katoen, de binnenhoes is ook van katoen. In beiden zit een rits. Om onze kwaliteit te bewijzen krijgt u vijf jaar garantie. Ook als de halve maan na jaren wat slap wordt door het zitten, kunt u het gratis bij ons laten bijvullen.

Tenslotte is het misschien goed om te weten dat de winst die we maken bij het maken van onze kussens en matten bestemd is voor diverse projecten die het Tibetaanse erfgoed ondersteunen. Deze rijke traditie staat onder druk na de bezetting door de chinezen. Bij het meditatiekussen halve maan kopen steunt u ook dit mooie initiatief.

Lees Verder