Meditatiekussen Amsterdam

Haal alle voordelen uit de aanschaf van het juiste meditatiekussen in Amsterdam

Wanneer je ervoor kiest om een meditatiekussen in Amsterdam aan te schaffen, brengt dit allerlei voordelen met zich mee om je meditatiesessies optimaal uit te kunnen voeren. Het is wetenschappelijk bewezen dat meditatie goed is voor de fysieke gezondheid, maar zeker ook voor de mentale gezondheid. Daarbij sluiten steeds meer wetenschappers zich aan bij iets wat boeddhisten al meer dan tweeduizend jaar zeggen: de geest en het lichaam hebben een sterke connectie met elkaar. Door leren de geest te beheersen, kun je veel invloed uitoefenen op je eigen fysieke gesteldheid.

Verschillende meditatiekussens in Amsterdam

Er zijn veel soorten meditatie en ook veel houdingen waarin mensen kunnen mediteren. Een belangrijk aspect om rekening mee te houden als (beginnende) yogi, is het aanschaffen van het juiste meditatiekussen. Een meditatiekussen wordt ook wel zafu genoemd, en helpt bij comfort en het volhouden van meditatie in een gezonde houding. Bij Lotus Design Winkel zijn we al meer dan 25 jaar ervaren in het ontwerpen en produceren van meditatiekussens. We kunnen je dus helpen bij de aanschaf van het kussen dat past bij jou behoefte. Wanneer je besluit bij ons een meditatiekussen te kopen in Amsterdam, kun je kiezen uit kussens van verschillende kleuren en hoogten. Het kiezen van het juiste meditatiekussen heeft verschillende voordelen, je kunt je laten adviseren door onze ervaren verkopers.

Het voordeel van een goed meditatiekussen

Vaak zitten mensen op de vloer of op een yogamat tijdens meditatie. Dit kan echter veel fysieke ongemakken veroorzaken die de effectiviteit van de meditatie in de weg zit. Als je bijvoorbeeld in kleermakerszit op de harde vloer zit, gaat veel van je aandacht naar het recht houden van de wervelkolom. Onze meditatiekussens verhogen je heupen en helpen je bekken iets te kantelen, waardoor druk op de onderrug wordt verlicht. Wanneer je onderrug ontspant, komt de wervelkolom in de juiste positie en volgt de rest vanzelf.

Lees Verder