Edelstenen en mineralen kopen in onze winkel in Amsterdam

Veel mensen kopen edelstenen en mineralen in onze winkel in Amsterdam; ze gaan als warme broodjes over te toonbank omdat ze zoveel voordelen hebben. Naast dat de mineralen en stenen die je bij ons in Amsterdam kunt kopen er mooi uitzien, hebben ze andere pluspunten. In dit blog laten we je kennis maken met de krachten en energieën die gepaard gaan met verschillende edelstenen en mineralen. Edelstenen zijn samengesteld uit één of meerdere mineralen. In de volksmond worden alle stenen met energieën en geneeskundige werking vaak edelstenen genoemd.

Vind mineralen in onze winkel in Amsterdam die bij jou passen

Je kunt mineralen gebruiken om je spiritualiteit te bevorderen, om energievelden te herstellen, rust te bereiken en de liefde en veiligheid te optimaliseren. Je kunt bepaalde mineralen op bepaalde delen van het lichaam plaatsen, om genezing in gang te zetten of te versnellen. Maar ook het dragen van een sieraad gemaakt met een specifieke edelsteen brengt gezondheidsvoordelen met zich mee. Je kunt je mineralen en stenen kopen in Amsterdam, bij Lotus Design Winkel. Als je twijfelt welke mineralen geschikt zijn voor jouw behoeften, vraag dan om advies bij onze medewerkers. Hieronder nemen we  een paar populaire mineralen onder de loep.

De werking van verschillende edelstenen

Rozenkwarts is een populaire edelsteen waarvan wordt gezegd dat deze helpt tegen liefdesverdriet. De steen heeft een kalmerende, zachte energie die je rustig maakt indien nodig. De granaat heeft diepe tinten rood die dragers van energie voorzien, welke helpt bij het omgaan met gezondheidsproblemen. Draag de granaat bij je om je fysieke gestel een boost te geven en je emotionele welzijn te bevorderen door je zelfvertrouwen te vergroten.

De rustgevende steen amethist

De amethist is tot slot een steen die de drager van kracht, moed en vrede voorziet. Het is een rustgevende steen met serene eigenschappen en een energie die helpt om je creativiteit op gang te brengen. De steen is een goed cadeau voor mensen die last hebben van angst- en/of stemmingsproblemen. Alle mineralen kun je bij je dragen door deze in een sieraad te verwerken of door simpelweg in je tas of portemonnee te stoppen, om optimaal van de voordelen gebruik te maken.

Plaats een bestelling

De mineralen en stenen kun je eenvoudig bewonderen en kopen in onze winkel in Amsterdam. Hier helpen we je graag met jouw keuze en geven we meer informatie over de verschillende soorten. Daarnaast hebben we nog veel meer in het assortiment, zoals meditatiekussens en klankschalen. Ben je niet in staat om langs te komen om de mineralen en stenen te kopen in Amsterdam? Bestel ze dan eenvoudig online. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 020-6205207 of stuur een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl.

Lees Verder