Ecologische yogamat kopen in Amsterdam

✔ Eigen winkel

✔ Eigen productie

✔ Eigen import

Voor een prettige en lichte beoefening van Yoga is een goede, ecologische yogamat kopen bij Lotus Design Winkel in Amsterdam essentieel. Wij hebben diverse soorten yogamatten beschikbaar voor je waar je comfortabel op zit of ligt. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.


Ben je opzoek naar yogamatten? Bestel ze hier in onze winkel!


Bekijk onze yogamatten Bezoek onze winkelEen ecologische yogamat kopen in onze winkel in Amsterdam om te starten met heling van lichaam en geest

Yoga is een eeuwenoude spirituele beoefening afkomstig uit het oude India. De essentie van Yoga is herstel van evenwicht. Evenwicht tussen binnen en buiten, evenwicht tussen geest en lichaam en bijvoorbeeld tussen spanning en rust. Yoga is in wezen een vorm van heling van lichaam en geest. In die zin lijkt het op meditatie. Meditatie heeft hetzelfde streven. Bij meditatie zit je stil en richt je je vaak allereerst op je ademhaling en daarna op je lichaam en geest. Je probeert nergens aan vast te houden en niets weg te drukken, zoals gedachtes en gevoelens. Je laat alles wat gebeurt in je lichaam en vooral in je geest zijn natuurlijke eigen weg vinden. Bij de Yoga beoefening doe je vaak ongeveer hetzelfde, alleen ben je meer gericht op je lichaam en gebruik je bepaalde houdingen (asana's) die dat proces stimuleren. Daarbij concentreer je je volledig op wat de houding met je lichaam doet en het lichaam met jou. Je gaat diep in de ervaring die de oefening oproept en welke gevolgen dat heeft. Je bent als het ware helemaal in het hier en nu.

De juiste ondersteuning tijdens yoga

Voor een goede yogabeoefening is het fijn als je comfortabel zit of ligt. Een goede yogamat of een meditatiemat  kan je daarbij letterlijk en figuurlijk ondersteunen. In onze Lotus Design winkel in Amsterdam kun je een goede, ecologische yogamat kopen van een hoge kwaliteit. Door de grote hoeveelheid yogavormen, zoals bikram yoga, power yoga of iyengar yoga, als ook de meer "mainstream" vormen als Pilates, is het kiezen van de juiste yogamat belangrijk.

Yogamat

Yogamatten van zuiver wol

U kunt naast diverse yoga accessoires ook verschillende soorten kwaliteiten yogamatten kopen. U kunt bijvoorbeeld  een ecologische yogamat kopen bij ons in Amsterdam van het bekende merk Manduka. Daarnaast hebben we yogamatten van zuiver wol. Deze maakt het oefenen comfortabel en zeer aangenaam. De wol heeft de natuurlijke eigenschap om jouw eigen lichaamswarmte meteen te reflecteren, zodat je een warm gevoel krijgt als je op je mat ligt.

Ben jij een yogafanaat? Kies voor een yogamat in onze winkel in Amsterdam!

Wanneer je dol bent op yoga en regelmatig in Noord-Holland te vinden bent, kies je voor het kopen van een ecologische yogamat bij ons in Amsterdam. Yoga wordt de laatste decennia steeds populairder: het is goed voor zowel de fysieke als mentale gezondheid. Of je nu kiest voor Hatha yoga, Vinyasa yoga, Power yoga of Bikram yoga: een yogamat heb je hier altijd voor nodig. Wanneer je een ecologische yogamat in Amsterdam gaat kopen, kies dan een mat uit onze collectie die het best bij jouw wensen past.

Producten

Lees Verder