Manduka yogamat kopen

✔ Eigen winkel

✔ Eigen productie

✔ Eigen import

Bij Lotus Design Winkel is het mogelijk om een Manduka yogamat te kopen. Hiermee weet je zeker dat je de juiste ondersteuning ontvangt tijdens Yoga. Daarnaast bieden de matten van dit merk nog veel meer voordelen. Ontdek het in onze yogawinkel in Amsterdam of lees snel verder!


Ben je opzoek naar yogamatten? Bestel ze hier in onze winkel!


Bekijk onze yogamatten Bezoek onze winkelEen duurzame Manduka yogamat kopen voor de juiste ondersteuning

In onze winkel in Amsterdam kun je een goede, ecologische yogamat kopen van het bekende merk Manduka. Deze matten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate duurzaam. De matten zijn namelijk gemaakt van een biologisch afbreekbaar rubber. Dit maakt het tot een bijzondere, maar bovenal milieuvriendelijke yogamat. Het kopen van de juiste Manduka yogamat in Amsterdam helpt je alle posities en houdingen op de juiste manier uit te voeren en vol te houden. Zelfs als het even wat lastiger wordt biedt een yogamat van dit merk onevenaarbare grip. 

Ontvang advies in onze winkel

Wanneer je meer advies wenst bij het kopen van een Manduka yogamat, verwelkomen we je graag in onze winkel. Daar nemen we de tijd voor je om de ideale yogamat uit te kiezen. Hier vind je ook verschillende meditatiematten en Lotus Design yogamatten die gevuld zijn met futon. Weet je al precies welke Manduka yogamat je wilt kopen? Plaats dan een bestelling in onze webshop en wij sturen jouw yogamat zo spoedig mogelijk op. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 020-6205207 of stuur een e-mail naar info@lotusdesignshop.nl.

Lees Verder