Leven in evenwicht - nieuwe hertaling!!

Leven in evenwicht

€ 16,95
Inclusief belasting
Aantal
  In Stock

Leven in evenwicht -gids voor een evenwichtig leven

Tarthang Tulku beschrijft in dit boek hoe we onze emoties kunnen transformeren, gedachten observeren en een meditatief gewaarzijn ontwikkelen. In een helder betoog slaat hij een brug tussen de eeuwenoude inzichten van de Tibetaans boeddhistische traditie en onze moderne westerse beleving.

Sinds het verschijnen in 1977 is Leven in Evenwicht een van de meest gelezen boeken over meditatie. Het bevat praktische aanwijzingen om via een direct contact met gevoelens en gedachten onze geestelijke, emotionele en lichamelijke energie in balans te brengen. 

Met behulp van de meditatie-oefeningen die in dit boek zijn opgenomen kunnen we leren onze gedachten en gevoelens te observeren en te onderzoeken. Op die manier kan er een evenwicht ontstaan tussen lichaam en geest en tussen onszelf en de wereld om ons heen.

Op onze E-learning omgeving van Nyingma Centrum Nederland worden online trainingen aangeboden gebaseerd op Leven in evenwicht. In Nyingma Centrum Nederland in Amsterdam worden ook live-cursussen gegeven gebaseerd op Leven in Evenwicht.

Oorspronkelijke titel: Gesture of Balance

ISBN 978 90 73728202