Liefde voor kennis

Liefde voor kennis

€ 10,00
Inclusief belasting
Aantal
  In Stock

Liefde voor Kennis - Tarthang Tulku

Tijd bepaalt de lengte van ons leven en ruimte omvat onze mogelijkheden. Kennis reageert en vormt ons menselijk potentieel 

Tien jaar geleden bracht Ruimte, Tijd en Kennis een heldere visie op deze drie basis facetten van zijn. Liefde voor Kennis gaat door met het ontwikkelen van deze visie.

 Gebruik makend van conventionele manieren voor kennis, laat het Ruimte en Tijd verschijnen in een opmerkelijk nieuw licht. Analyse en experimenteel onderzoek openen ononderzochte gebieden van actie en inzicht, en bieden mogelijkheden voor vooruitgang in de wereld.

Liefde voor Kennis bied een weg voor een steeds omvangrijkere bewustwording, waarbij onze menselijke eigenschappen uitgedaagd en gekoesterd worden. Het nodigt een gewaarzijn uit van schoonheid dat via waardering verdiept tot een meer omvattendere kennis. Tijd maakt de kracht vrij om meer tot stand te brengen, Ruimte laat ervaring intiem zijn, and Kennis biedt zich vrij aan. Zelf-gerichte beperkingen worden doorzichtig, versmeltend tot de Ruimte Tijd en Kennis van het menselijk bestaan.

ISBN 90 73728 05 3  (127 blz. )

Oorsronkelijke titel: Love of Knowledge