trommelstenen 1

trommelstenen

€ 7,00
Inclusief belasting
trommelstenen
  • Polychroom jaspis
  • roze kwarts
  • Sneeuwvlok obsidiaan
  • Amethist
  • Roze maansteen groot
  • Chrysopraas
Aantal

U kunt online  mineralen en trommelstenen bestellen , in de winkel hebben we een veel  ruimere  voorraad. De winkel is dinsdag, woensdag  donderdag  en vrijdag open van 12 tot 17 uur.

1 Polychroom Jaspis kenmerkt zich meestal door een bonte verzameling van kleuren. Het is een steen die rust creëert in tijden van chaos.

2 Roze kwarts is traditioneel de steen van de liefde. Bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie naar zowel anderen als jezelf. Vindplaatsen o.a. Madagaskar, Kenia, Brazilië, Californie

3 Sneeuwvlok obsidiaan wordt tot de gesteentes gerekend. Obsidiaan is vulkanisch glas, de kleur is meestal donker.

4 Amethist is een steen met een licht tot donker paarse kleur. Amethist komt uit het Griekse woord amethystos wat nuchter en helder zijn betekent.

5 Roze maansteen is een natriumkaliveldspaat. De kleur varieert van zilverwit tot roodachtig. In de oude Indiase cultuur werd(en nog steeds) hij zeer geliefd. Het was een cultuur die zich bezig hield met spiritualiteit, zich meer interesseerde voor de gevoelssfeer.

6 Chrysopraas is een groene chalcedoon variant. Chrysopraas werkt sterk zuiverend, zowel geestelijk als lichamelijk. Chrysopraas is afgeleid van de Griekse woorden khrusos = goud en prasmai = schatten. Vindplaatsen Polen, Australië, Brazilië,Kazachstan...