yogamat natuurlijk rubber

Yogamat van eco (natuurlijk) rubber

€ 54,95
Inclusief belasting
kleur
  • rood
  • blauw
Aantal
  Laatste items in voorraad

 Top Yogamat met de beste prijs-prestatieverhouding

Deze yogamat is gemaakt van natuurlijk rubber en is de perfecte yogamat, niet alleen voor zowel de beginnende - , als de gevorderde yogi's. Deze yogamat is tweekleurig, elke kant heeft zijn eigen structuur.. De dikte is 4,5 -5mm mm, de lengte plm 185 cm Polyesterweefsel beschermt de yogamat , waardoor de mat bestaat uit een uitstekende elasticiteit en schokdemping.

 De Eco Grip Yogamat is milieuvriendelijk

Door zijn samenstelling is deze yogamat een natuurlijk product. Op gigantische plantages in Azië of Zuid-Amerika, wordt rubber uit het melksap van de rubberboom gehaald. Door vulkanisatie wordt  deze vloeistof omgezet in vaste vorm en deze synthese in de eco-yogomatten verwerkt. Door dit natuurlijk materiaal bevat deze matten geen giftige weekmakers  en  kan worden gebruikt door mensen van alle leeftijden.  De  bedrijven die ze maken worden  gecontroleerd door de SGS Instituut op eventuele schadelijke stoffen.

Deze yogamat is gemakkelijk te verzorgen

Zelfs een natuurlijk rubberen yogamat vereist een goede zorg, zodat deze mat jarenlang meegaat. Wanneer u uw yoga-oefeningen heeft afgerond, maakt u deze yogamat schoon met een vochtige doek, om de vlekken te verwijderen, en vervolgens hangt u de mat op om  te drogen en te ventileren. De natuurlijke geur van rubber, dat aan het begin, door productie-omstandigheden, verdampt na een korte tijd. Gelieve  deze yogamat niet in de wasmachine of droger te plaatsen. Rubber heeft altijd zijn eigen vochtgehalte, waardoor het materiaal soepel blijft. In de wasmachine en bij hoge temperaturen, verliest de mat zijn soepelheid en wordt bros