Yogamat Premium Eco kwaliteit 4,5mm in 6 kleuren

€ 28,00
Inclusief belasting
kleur
  • groen
  • rood
  • blauw
  • zwart
  • paars
  • bruin
Aantal
  Laatste items in voorraad

De eco-yogamat 'Premium' wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en zijn schokdemping. Hij is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal (dikte 4,5 mm). Het oppervlakte is antislip. Het materiaal is zeer sterk en elastisch. De yogamat 'Premium' is door zijn lange levensduur en geringe slijtage een ideale en betaalbare  yogamat. Beide zijden kunnen worden gebruikt.

 

 

Premium yoga mat in de beste kwaliteit

Deze Studio mat biedt ondanks de dikte van slechts 4,5 mmm door zijn compactheid een goede stabiliteit. Deze yogamat  is ook redelijk antislip . Het materiaal is compact, elastische en schokabsorberend. Wij staan garant voor duurzaamheid en lage slijtage.

De mat is verkrijgbaar in 5 kleuren: groen, paars, zwart , donkerblauw en rood

De matten zijn vrij van ftalaten (weekmakers), milieuvriendelijk en hebben een Oeko-Tex Standard 100 certificering, dat betekent dat ze huidvriendelijk zijn ook voor kleine kinderen..

Eigenschappen van yoga mat Eco-Tex Premium

PVC yogamat van vinylschuim

ECO-TEX gecertificeerdMade in GermanyAfmetingen: 183 x 60 cmDikte 4,5 mmGewicht: 1,4 kgMateriaal: Vinyl foam met PES / GlasgarngewebeWasbaar tot op 30 ° C

Wat is de Öko(Oeko)-tex Standard 100?öko (oeko) tex

De Oeko-tex® Standard 100 is een certificaat voor textiel. Stoffen die aan deze strenge standaard voldoen, bevatten geen chemicaliën die gevaarlijk zijn voor mensen. Ook de verfstoffen worden aan dezelfde criteria getoetst. Yogamatten met het Oeko-tex Standard 100-keurmerk bevatten geen schadelijke stoffen; dat is belangrijk voor je eigen gezondheid en voor die van anderen.