Voordeelpakket 5 soorten speciale tibetaanse wierook

In plaats van € 34.00


€ 33.50

-€ 7.00

€ 40.50

Deze  populaire tibetaanse wierook is handgemaakt en heeft vele  varieteiten. We bieden een pakket van 5 verschillende soorten aan tegen een gereduceerde prijs en verzenden ze gratis

  1. Bodhi boom Tibetaanse Wierook Amithaba 
  2. Green Tara  
  3. Avalokiteshvara
  4. Manjushri
  5. Samantabhadra

inhoud pakket

1 x Red Jumbala-wierook

Deze wierook uit Bhutan en Nepal wordt in kloosters met de hand gemaakt, en is samengesteld uit meerdere, soms wel 30 zuivere natuurlijke ingrediënten. De wierook heeft daardoor een eigen, authentieke geur. Buthaanse wierook is van oudsher een belangrijk element binnen de Tibetaanse geneeskundige traditie.

1 x Black Jumbala-wierook

Deze wierook uit Bhutan en Nepal wordt in kloosters met de hand gemaakt, en is samengesteld uit meerdere, soms wel 30 zuivere natuurlijke ingrediënten. De wierook heeft daardoor een eigen, authentieke geur. Deze wierook bevat witte sandalwood en bevordert geluk en voorspoed.

1 x Himalyan juniper wierook voor geluk en voorspoed

Onze wierook uit Bhutan en Nepal wordt in kloosters handgemaakt van zuivere natuurlijke ingrediënten. Ze bevat geuren van kruiden en bevat meerdere, tot soms wel 30 ingrediënten, waardoor ze een eigen authethieke geur hebben. 

Butanese wierook is traditioneel een belangrijk element binnen de tibetaanse  geneeskundige traditie.

1 x Zambala wierook

Onze wierook uit Bhutan en Nepal wordt in kloosters handgemaakt van zuivere natuurlijke ingrediënten. Ze bevat geuren van kruiden en bevat meerdere, tot soms wel 30 ingrediënten, waardoor ze een eigen authethieke geur hebben.  Butanese wierook is traditioneel een belangrijk element binnen de tibetaanse  geneeskundige traditie.

1 x Bhutaanse wierook - Rewo Sang

De Bhutaanse wierook die we verkopen is van bijzonder hoge kwaliteit. De wierook is met de hand gemaakt in Bhutan; hij is natuurzuiver en bevat geen chemische bestanddelen.

 Deze Rewo Sang-wierook is speciaal bedoeld voor geluk en het tot een goed einde brengen van projecten, reizen etc.

inhoud pakket