Zafu Kussen Raja 4 kleuren

€ 39.95

Zafu meditatiekussen met een traditioneel design

De materialen voor deze meditatiekussens komen uit India en hebben patronen en ontwerpen die traditioneel worden ggebruikt in de hout-blok druktechniek. Traditioneel worden deze eeuwenoude handwerktechnieken doorgegeven van de ene generatie aan de volgende.   

Meer details

Een meditatiekussen met plooien

Een kenmerk van deze meditatiekussens zijn de plooien die het kussen een speciale platte ovale vorm geeft. Daardoor behoudt het kussentje zijn vlakke ovale vorm. Het kussen is zacht en comfortabel. Langdurig zitten op het kussen in de traditionele meditatiehouding is gemakkelijk ongeacht of je een  beginneling bent of een gevorderde meditator.
 

Meditatiekussen RAJA is kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Een duurzame, hoge kwaliteit katoen canvas doek werd gebruikt voor deze kleuren en patronen, dus je zult veel plezier van het kussen  hebben. De naden zijn uitstekende afgewerkt. De hoes is afneembaar en wasbaar.

Raja waden met prachtige kleuren op

Verschillende kleuren en patronen te maken van deze unieke meditatiekussen. De aangeboden kleuren worden gecombineerd. Je kunt andere items, zoals bolsters, yogabolster en zabuton in dezelfde kleuren krijgen, dus je hebt geweldig design mogelijkheden om je yoga of meditatie studio uit te rusten.

    Diameter 35 cm, hoogte 15 cm

    Doek geprinte referentiepatroon
    
Greepriemen 
    
rits
    
Met aparte ticking
    
Vulling boekweitdoppen
    
Wasbaar bij 30 ° C

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...