Yoga bolster Raja

€ 44.95
  • lichtgroen
  • lichtrood

Onze knuffel, ronde Yoga Bolster "RAJA"

Ons ronde bolster is ideaal om u te ondersteunen in diverse Asanas, zodat u kunt ontspannen. Het uitrekken zal makkelijker worden. Onze "Raja" bolster kan ook gebruikt worden om te zitten.

Meer details

Wie kan onze Bolster gebruiken?

Niet alleen voor Yoga, maar ook voor Pilates en Meditatie kan onze Bolster van grote hulp zijn. Het biedt maximale ondersteuning wanneer u het gebruikt, dat wil zeggen in Shavasana en plaats het onder je rug om het ontspannende effect te vergroten en ook je Heart Chakra te openen. Daarnaast kan het als een zitkussentje gebruikt worden als u op uw hakken zit en tussen de onder- en onderbenen plaatst. Dit zal spanningen in je wervelkolom loslaten en laat je voelen ondersteund en ontspannen. Bovendien kan ons kussen ook gebruikt worden in kinderjoga voor liggend of zitposities. De katoenvulling maakt het zacht en knuffelachtig.

De voordelen van onze Yoga Bolster

We gebruiken alleen kwalitatief katoenen canvas voor deze bolster. De inlaat is afneembaar en gevuld met pure katoen, dat is glad en past bij uw zit- of ligstand. Met onze versterker kunt u uw houdingen op een ontspannen manier vinden zonder spanning.

Een streepje kleur en een blikvanger

De stoffen die we voor onze "Raja" Yoga Bolster hebben gekozen, maken het een blikvanger en een streepje kleur in uw Yoga Studio. Er is ook een helder, kleurrijk kwastje met een kleine spiegel en klok die ermee komt dat traditioneel wordt gebruikt in Rajasthan om dieren voor feestjes te versieren. Houd er rekening mee dat er ook meditatiekussens, nekrollen en meditatiematten in ons assortiment zijn, die van dezelfde stoffen zijn gemaakt en daarom fantastisch kunnen worden gecombineerd met onze Bolster.

Ronde Yoga Bolster
Lengte: ca. 65 cm
Diameter: ca. 22 cm
Deksel: katoenen canvas met kleurrijk kwastje
Met rits en wasbaar bij 30 ° C
Inlaat: dek en vul pure katoen
Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren

 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...